هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان

افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان سخنگوی ارتش پاکستان لحظاتی قبل اعلام کرد که شمار قربانیان حملات موشکی هند که به گفته دهلی‌نو یک عملیات علیه پایگاه‌های تروریستی در همسایه غربی خود بود، به ۳۱ نفر افزایش یافته است در عین حال به هیچ یک از افراد نظامی یا جنگنده‌های پاکستانی در این درگیری آسیبی نرسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژنرال احمد شریف در سومین کنفرانس خبری خود از زمان حملات موشکی هند به چندین نقطه پاکستان اظهار کرد که در جریان این حمله، ۵۶ نفر در شهر‌های مختلف پاکستان زخمی شدند.

این در حالی است که هند اعلام کرد: هیچ اقدامی علیه اهداف نظامی و امنیتی در پاکستان صورت نگرفته و تنها پایگاه‌های تروریستی در عملیات نظامی ارتش هند هدف گرفته شده است. این مواضع هند از سوی وزیر دفاع پاکستان رد شد.

سخنگوی ارتش پاکستان افزود که هفت پهپاد جاسوسی هند و ۵ جنگنده آنان شامل ۳ جنگنده رافال توسط نیروی هوایی پاکستان سرنگون شده است.

رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابع غربی نیز اعلام کردند که سرویس اطلاعاتی فرانسه سرنگونی جنگنده‌های رافال هند از سوی پاکستان را تایید کرده است.

پاکستان همچنین کاردار سفارت هند در اسلام‌آباد را احضار کرد و دولتمردان اسلام‌آباد گفتند که پاسخ مشروع پاکستان علیه هند همچنان در جای خود باقی است و ما زمان و مکان آن را مشخص خواهیم کرد.

در همین حال شهباز شریف نخست وزیر پاکستان در نطق تلویزیونی خطاب به مردم کشورش اعلام کرد که هند مرتکب اشتباه آشکار علیه پاکستان شده و باید قیمت آن بپردازد.

شهباز شریف همچنین ساعاتی قبل با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه تماس تلفنی انجام داد.

رئیس جمهور ترکیه با دولت و مردم پاکستان ابراز همبستگی کرد و گفت: آنکارا از تلاش‌های اسلام‌آباد برای صلح و ثبات در منطقه حمایت می‌کند.

پیش‌تر خواجه محمد آصف وزیر دفاع پاکستان در گفت‌و‌گو با رسانه‌های غربی گفت که اگر هند عقب نشینی کند، تنش‌های فعلی متوقف خواهد شد در غیر این صورت پاکستان به هر اقدام خصمانه هندی‌ها پاسخ خواهد داد.

کمیته امنیت ملی پاکستان امروز (چهارشنبه) با رد ادعای هند مبنی بر هدف قرار دادن پایگاه‌های تروریستی در خاک پاکستان، واکنش جهانی نسبت به وضعیت فعلی در منطقه را خواستار شد و ضمن اعلام تعهد به صلح هشدار داد: اسلام‌آباد همچنان آماده پاسخ قوی‌تر به هرگونه تجاوز و نقض حاکمیت خود است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار